Ήρων – Επίσημος Συνεργάτης Βύρωνα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από τον Απρίλιο του 2020 ξεκινήσαμε και επίσημα συνεργασία με την εταιρία Παραγωγής και Προμήθειας Ηλεκτρικού Ρεύματος & Φυσικού Αερίου, ΗΡΩΝ.

Μπορείτε πλέον στο κατάστημα μας να ενημερώνεστε αλλά και να κάνετε την αίτηση σας για αλλαγή παρόχου προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου.

Η Διαδικασία είναι απλή και γρήγορη !

Στείλτε μας τώρα, χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα, έναν λογαριασμό του προηγούμενου παρόχου σας και θα σας απαντήσουμε άμεσα ποια θα ήταν η διαφορά αν ήσασταν πελάτης μας.

Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε τα αρχεία που απαιτούνται ώστε να ετοιμάσουμε την αίτηση σας για την ένταξη σας στο δίκτυο του Ήρων χωρίς καθυστερήσεις.

Σε διαφορετική περίπτωση, μπορείτε να μας αποστείλετε φωτογραφίες των αρχείων σας μέσω Viber, όπως φαίνεται παρακάτω.

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορείτε απλά να έρθετε στο κατάστημα μας με έναν προηγούμενο λογαριασμό σας και εμείς θα σας πούμε ποιο θα ήταν το ποσό που θα πληρώνατε αν ήσασταν πελάτης μας.

Αλλιώς μπορείτε απλά να βγάλετε μία φωτογραφία τις δύο όψεις του λογαριασμού σας και να την αποστείλετε μέσω Viber στο 6980539720 ή μέσω Messenger & Instagram στη σελίδα του καταστήματός μας.

Για την οικία:

  1. Ταυτότητα ή Διαβατήριο
  2. ΑΦΜ – ΔΟΥ
  3. Προηγούμενο Λογαριασμό ή στην περίπτωση που δεν υπάρχει προηγούμενος λογαριασμός, το μισθωτήριο του χώρου.
  4. Την υπογεγραμμένη αίτηση που θα παραλάβετε από το κατάστημα μας

Για την επιχείρηση χρειάζεστε επιπλέον :

  • Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας :
    • Αποδεικτικό (αντίγραφο) από το TAXIS για την Έναρξη Εργασιών
  • Αν πρόκειται για Ανώνυμη Εταιρία (ΑΕ), Ομόρρυθμη (ΟΕ) ή Ετερόρρυθμη Εταιρία (ΕΕ), Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία (ΙΚΕ):
    • «Στοιχεία Δημοσιότητας» ΓΕΜΗ για την ισχύουσα εκπροσώπηση της Εταιρείας μέσω του οποίου ορίζεται ο νόμιμος εκπρόσωπος της Εταιρείας

Σε περίπτωση που ενεργοποιήσετε πάγια εντολή πληρωμής μέσω λογαριασμού τραπέζης ή και Πιστωτικής/Χρεωστικής κάρτας, δεν πληρώνετε καμία απολύτως εγγύηση.

Σε διαφορετική περίπτωση, η εγγύηση ορίζεται αναλόγως του τύπου της παροχής.