Τρόποι Πληρωμής

1. Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης (είτε σε υποκατάστημα της Τράπεζας είτε μέσω Mobile Banking/Internet Banking). Τη δεδομένη χρονική στιγμή η εταιρία μας συνεργάζεται μόνο με τις Τράπεζες Eurobank και Εθνική.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
Eurobank: GR6002603490000810200630992
Εθνική: GR7701100890000008902385973
Δικαιούχος Λογαριασμού: Σ.ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

Για την πιο άμεση διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, χρησιμοποιήστε ως αιτιολογία κατάθεσης/μεταφοράς τον αριθμό της παραγγελίας σας. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά, αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσής σας στο eshop@lachiotech.gr.

2. Πιστωτική Κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας στην ιστοσελίδα μας, μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Εθνικής Τράπεζας. Σε αυτήν την περίπτωση, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.

3. Πληρωμή Στο Κατάστημα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο ταμείο του καταστήματος. Η επιλογή αυτή είναι δυνατή και ισχύει μόνο αν επιλέξετε ως τρόπο αποστολής την παραλαβή από το κατάστημα. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας οποιασδήποτε εταιρίας.

4. Αντικαταβολή

Για παραγγελίες μέχρι και 20€ μπορείτε να επιλέξετε την μέθοδο της πληρωμής κατά την παραλαβή. Η μέθοδος αυτή ενδέχεται να έχει επιπλέον χρέωση ή να απενεργοποιείται ανάλογα με τις συνθήκες.